Hitta Takläggare

Att hitta takläggare här i Sverige är faktiskt inga som helst direkta problem: en snabb googling eller titt i telefonkatalogen kommer att ge dig en lång lista över takläggare och firmor som sysslar med plåtslagning. Men som alltid, speciellt när det gäller hantverkarbranschen, är det tyvärr inte alla på listan som håller måttet.

Ett bra sätt att komma i kontakt med seriösa företag är att kolla om de är anslutna till Svenska Byggnadsarbetareförbundet, eller Byggnads, som de ofta kallas. Det är en branschorganisation som värnar för seriöst hantverk.

Glöm som vanligt inte att ta in gott om referenser från de hantverkare, takläggare och plåtslagare du funderar på att anlita!

Välkommen

Varmt välkommen till Lägga Tak (.n.NU). Här har vi samlat all information du behöver för att kunna fatta ett underrättat och välinformerat beslut - både när det gäller val av taktyp och material, liksom val av leverantör och montör. Att lägga nytt tak är en av de största investeringar du kan göra för ditt hus - med vår hjälp och informationen du finner här på sidan kan du se till att det blir en bra investering för både plånbok och familj.

Nyhetsbrev

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)